úterý 31. prosince 2013

Už se blíží ta chvíle

Ano je to tak za 30minut už bude rok 2014.Tak si povězme co se nám v tomto roce povedlo nepovedlo.Stalo nestalo.A co chcete aby se v příštím roce stalo.Tak tento rok byl  pro mě docela dost zajímavý.Prožila jsem spoustu změn.Docela jsem se výrazně změnila už nejsem taková ta tichá hodná holčička která byla při hodinách jako andílek neměla ve škole žádný průšvich a o přestávkách se prala s kluky(Většinou musím říct že jsem vyhrávala a to s mojí výškou a nízkou váhou je divné)No to víte já jsem nejmenší ze třídy ale tento rok jsem docela dost povyrostla ale pořád jsem o hlavu nižší než některé mé spolužačky.Tento rok jsem dostala nebo si koupila 9 monsterek.Což je pro mě dost vlký vzrůst v mé monster zbírce.Protože je zbírám třetím rokem a mám jich 13..tento rok jsme byli na skvělé dovolené v Alpách v Rakousku.a co bych chtěla zlepšit v příštím roce to budou určitě známky nic jiného mě ani nenapadá.A co vy?

2 komentáře:

  1. pro mě bylo špatné: Byly povodně (takže jsme měli poničenou chatu a karavan), umřel mi děda. Víc už asi nic. Jinak moje sbírka vzrůstla tenhle rok o 11 monsterek. Dřív jsem měla jsem jen čtyři. A to lalu s autem, Abbey ostrov, ghoulia dead tired, clawdeen schools out. A chtěla bych v příštím roce: jít do dollslandu (půjdu tuhle sobotu), koupit si venus ghouls night out, catrine de mew scaremester a možná cleo black carpet. A hlavně zdraví dobré zámky a štěstí (a taky penízky)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem taky popovirostla o hodně a jsem tak přibližně druhá nejviší ve třídě chci si v novím roce polepšit známky a koupit si konečně Cleo de nile potřebuji si ňák vidělat penízky a chci taky catrine new caremest.A chci překonat trému se zpěvem a ukázat tý jedný šílený učitelce že umim zpívat.

    OdpovědětVymazat

doufám že se vám články budou líbit a že přidáte nějaký koment