středa 8. ledna 2014

Upíří kousnutí 2/2 11.kapitoly

Rose dělala jako že si prohlíží knížku když kolem nich prošel jeden ze studentů.Nenápdně vyšli z knihovny a vydali se na kolej.Rose si sedla a vyndala svůj krásný deníček.Odemkla ho svým klíčken z náramku . ,,Ale to není možný,když o tom tak přemýšlím.Tenhle deník mám od babičky . A stejný klíček patří do nějaké skřínky v upíří akademii.Kde je pro mě dopis..... Babička , určitě ten dopis napsala ona !
Rose začala psát zážitky za dnešní den.Bylo toho hodně tak psala dlouho.A náhle Rose něco napadlo.,,Počkat ,když tady byl dopis od babičky tak tu musela něco dělat.Třeba učitelku! Další bod v našem plánu bude najít babiččinu kancelář a prohledat ji." Už se blížil čas oběda. Všichni se sešli na chodbě a šli do restourace.Sedli si kolem kulatého stolu a Rose s Danielem pověděli co zjistili a našli.Celá skupinka si koupila hranolky s kečupem a začali jíst . Po jídle se kluci chtěli vydat na běžeckou dráhu si po upířím zaběhat.,,Kluci já půjdu svámi." Řekla Rose .,,No dobrá ale musíme tě varovat.Pokud chceš s námi běžet.My jsme dost rychlí a ty upírka začátečnice .Tak mi budeme asi ve předu.Jo nic se neděje."Rose se převlékla do sportovního.Vzala si fialové tričko s motýlem a fialové legíny .Vlasy si stáhla do culíku a vydala se na běžeckou dráhu kde už čekali kluci.,,Tak můžeme běžet.Jenom vám říkám nemusíte na mě brátohledy .Běžte jak to de.Všichni vystartovali upířím tryskem.Rose ale kluci podcenili Rose měla obrovský náskok a to v upířím tempě běžela jenom jednou.Kluci se jí snažili dohnat ale nepodařilo se jim to.Rose proběhla po pár sekundách cílovou pásku a za ní kluci.Tuto rychlost rozeznali jenom upíří smysly . Pro člověka to byla jen letící šmouha.,,To není možný!Volal unevený Thomas .,,Jsem tu z vás nejstarší a nejskušenější běžec a předběhne mě Rose která je upírkou sotva měsíc a upířím tempem běžela podruhé v
životě!"Joana která stála u cíle řekla.,,Takle rychlého upíra jsem snad ještě neviděla.Ale je divné že kousnutý by měl mít o něco míň schopností než ten kdo ho kousl a Rose má mnohem větší schopnosti než Daniel.To je opravdu divné.

3 komentáře:

doufám že se vám články budou líbit a že přidáte nějaký koment