neděle 9. února 2014

Nová věcička+nález

Ahoj včera jsem byla v dráčiku ale bohužel tam frights camera action ještě neměly.Ale stejně bych neměla peníze(no spíš bych asi ani žádnou nechtěla)Koupila jsem si tam návrhářský sešit:
v porovnání s tužkou

 první 2 strany
 a postavy


Dále se mi stala taková podivná věc.Z Dráčku jsem šla do parku.Je to tam kouzelné.Já jsem se chtěla od reagovat tak jsem zašla  k části potoku kde nejsou vidět silnice a auta ale jenom stromy a potok.Je to tam opravdu krásné .Ale bylo vidět že jediná já tam chodím protože v bahně nebyly žádné stopy.Za bahnem je tráva a tam je i moje oblíbené místo.U stromu je pařez takže se tam dá sednout a pozorovat potok a  ptáčky.Chvíli sem si tam sedla a dívala se na tu nádheru když jsem zahlédla se na stromě pohupovat nějakou věc strom byl docela nízký a po stoupnutí na pařez jsem na větev došáhla.Dost mě udivilo to co jsem našla.Byl to náhrdelník kde byl jako přívěsek mini lapač snů:


6 komentářů:

  1. Já mám doma 2 lapače. To je znamení :O

    OdpovědětVymazat
  2. ten sešit je pěkný. a ten lapač je zajímavý. my jsme jednou byly s BFF v parku (Ladronka ,ale to asi neznáš) a na stromě byl drak. samozřejmě ten létající. házeli jsme tam kameny ,ale byl tam zamotaný. a když jsme šli domů tak byl na jiném stromě taky drak

    OdpovědětVymazat
  3. ty jo ten je zajímaví a až se uvidíme tak mě na to místo zavedeš jinak hezký sešit

    OdpovědětVymazat
  4. Ten mam tiež:-). A gratulujem k náhrdelníku. Podl'a tvojho opisu musí byť tl miesto nádherné.

    OdpovědětVymazat

doufám že se vám články budou líbit a že přidáte nějaký koment